BåtarHR 432 – En roddbåt med drag av motorbåt
En motorroddbåt .
Nu har vi Höga Rodd båtar på lager, 390,400 & 430s
 
www.linder.se
 


ARKIP 460

Med en 50-hästars snurra och under optimala förutsättningar i övrigt toppar Arkip 33 knop. Det är fort! Det inger respekt. Det kräver sjövett. Och en Arkip är en vettig investering. En Arkip kan bli ett livslångt val, trygg, goda lastutrymmen för att vara styvt 4.5 meter och ett tåligt material som inte tar stryk av en lite tuffare landkänning.

Mera information om Arkip 460 >>
   
TRE GÅNGER SPORTSMAN

Mera information om:
Sportsman 355 »
Sportsman 400 »
Sportsman 445 Max »
Sportsman 445 Basic »
   
FISHING

Fishing 440 är den typiska familjebåten – stabil, lättrodd, men kan också bära en liten utombordare


Mera information om:

Fishing 410 »
Fishing 440 »


 

 

Arkip har nu några år bakom sig på marknaden, den lanserades 2004. Och den har fått precis det gensvar som vi hade hoppats på. Ja, ännu bättre. Bäst i test*. Klassvinnaren. Uppskattad för sin sjövärdighet, sin manöverförmåga och sin sportighet. Bra med fart och mindre bränsleförbrukning är resultatet av skrov och material i fulländad förening.

33 KNOP MED SJÖVETTET I BEHÅLL!
Med en 50-hästars snurra och under optimala förutsättningar i övrigt toppar Arkip 33 knop. Det är fort! Det inger respekt. Det kräver sjövett. Och en Arkip är en vettig investering. En Arkip kan bli ett livs-
långt val, trygg, goda lastutrymmen för att vara styvt 4.5 meter och ett tåligt material som inte tar stryk av en lite tuffare landkänning.

BARA NU
Så, glöm båtlivets vanliga bekymmer och kasta loss med en Arkip. Fånga stunden, att bara vara lite nu. På havet, i skärgården eller sjön där hemma. Njut. Arkip är lätt att erövra. Lätt att äga. Lätt att hantera. Och, omöjlig att skiljas från…

 Mera information om Arkip 460 »